Over ABC Vloeren

Wij zijn ABC Vloeren. Een solide bouwpartner gespecialiseerd in vloersystemen.

Beoordeeld met een 4.1 / 5

Totaal oplossing voor vloeren

Door ruim 40 jaar ervaring en het gebruik van professionele machines zijn wij in staat om tegen een scherpe prijs de meest uiteenlopende vloeren van uitstekende kwaliteit te verzorgen.

Wij maken zandcement dekvloeren, anhydrietvloeren, schuimbetonvloeren, EPS betonvloeren, egaliseren, beton werk, vloerverwaring, isoleren van vloeren en eindafwerking (stofferen). Wij leveren aan particulieren, bedrijven en aannemende partijen in de bouwsector.

Ons moderne wagenpark hebben wij de afgelopen periode flink uitgebreid met volautomatische zancement/schuimbeton vrachtwagens en anhydrietpompen en egalinepompen. Hiermee rijden wij dagelijks naar verschillende projecten in de provincie Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Friesland.

Onze visie rust op de overtuiging dat we eenheid realiseren door te verbinden, verbreden door samen te werken en verbeteren door te innoveren. Eenheid ontstaat niet alleen door de geïntegreerde productsystemen die wij leveren, maar vooral ook door de manier waarop wijrelaties opbouwen en win-winsituaties creëren. Het geheel is meer dan de som der delen. Daarom zoeken wij naar wat verbindt en proberen wij obstakels weg te nemen.

Samenwerking is de sleutel tot succes. Door actief samen te werken met verschillende stakeholders vergroten we niet alleen onze expertise, maar verbreden we ook het scala aan oplossingen dat we kunnen bieden. Gezamenlijk streven we naar duurzame resultaten. In een wereld die snel verandert, geloven wij dat voortdurende verbetering door innovatie noodzakelijk is. Het zijn namelijk niet de sterksten die overleven, maar zij die zich het beste kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Daarom investeren we continu in onderzoek en ontwikkeling om voorop te lopen in de nieuwste technologieën en trends. Zo willen wij niet alleen aan de veranderende behoeften van onze klanten voldoen, maar ook proactief bijdragen aan de toekomstige uitdagingen waar we samen voor staan.

Bij ABC Vloeren is onze missie gestoeld op drie kernprincipes: verbinden, verbreden en verbeteren. We streven niet alleen naar het leveren van hoogwaardige vloersystemen, maar ook naar het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten, partners en medewerkers. Met open communicatie, betrokkenheid en flexibiliteit willen we sterke banden smeden, van waaruit wij verschillende waarden scheppen die voorzien in de uiteenlopende behoeften van alle belanghebbenden.

Onze focus gaat verder dan louter het installeren van vloersystemen. We bundelen onze krachten door samen te werken met diverse stakeholders binnen en buiten de bouwsector, waardoor we onze horizon verbreden. Op deze manier streven wij ernaar een breed scala aan oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten en opdrachtgevers, maar ook positief bijdragen aan mens, maatschappij en milieu in het algemeen. Vanuit deze brede samenwerkingen ontwikkelen wij voortdurend onze eigen producten en processen om een positieve kracht te blijven in deze snel veranderende wereld.

ABC vloeren heeft de afgelopen vijf jaar een ontzettend grote groei doorgemaakt, zo zijn wij van alleen dekvloeren maken naar hele vloeropbouwen gegaan: van schuimbeton tot vloerverwarming, van vloerverwarming tot cementdekvloer, van cementdekvloer tot egaliseren, van egaliseren tot pvc vloeren. Wij bieden een compleet pakket aan werkzaamheden aan waardoor de bouw soepel verloopt door onze onderaannemers en planning strak te laten verlopen.

Ons team is de laatste vijf jaar gigantisch gegroeid. Zo waren in het begin met vijf man en werken wij nu met een team van meer dan twintig man personeel die aan verschillende type vloeren werken.

Wij houden een korte planning aan waardoor wij snel kunnen handelen en erg flexibel zijn. Uw aanvraag kan in de meeste gevallen binnen twee weken geleverd en aangebracht worden.

Reviews

Beoordeeld met een 4.1 / 5.0

René

Roy en zijn maat van ABC vloeren, hebben gisteren op 1 april, een werkelijk perfecte zand cement dekvloer aangebracht in Oterleek.22 m2 totaal, in de nieuwe uitbouw, keurig afgewerkt in een mum van tijd.. en schoon opgeleverd !Ik wou dat iedereen zo werkte...fijne gezellige jonge mannen, die van hun vak houden, dat merk je.Ga zo door mannen, de bouwsector wordt hier beter van, dank ! Service: Vloeren installeren

Bekijk review

Iwan

ABC Vloeren heeft bij ons de vloer geëgaliseerd en het lag er mooi strak in. De tegelzetter was er ook blij mee want mede daardoor was het een stuk gemakkelijker om de nieuwe vloertegels te leggen en het resultaat is prachtig. ABC heeft daarnaast als aannemer de mensen aangestuurd voor het sloopwerk van de oude tegelvloer en voor de aanleg van vloerverwarming. De opdracht is in zijn totaliteit goed uitgevoerd en zijn heel erg blij met het resultaat. Zij werken snel en hebben alles mooi strak gepland, binnen 4 dagen was de klus geklaard!

Bekijk review

Sjaak

Met een dikke Volvo FH kwamen de mannen de straat in gereden.Netjes voor gesteld en gingen gelijk aan het werk.De vloer ziet er prachtig uit en daarna alles netjes schoon gemaakt.Bedankt mannen voor deze geweldige service. Service: Vloeren installeren

Bekijk review

Wicher

ABC Vloeren heeft bij ons de vloer gestort! helemaal top, de mannen hebben passie voor hun vak, werkten zeer netjes, en waren keurig optijd op de afgesproken tijd, zeer beleefd en enthousiast! na de werkzaamheden werd alles netjes opgeruimd, kortom zeer tevreden. Service: Vloeren installeren

Bekijk review

Nick

Erg goeie service, er werd vrijwel meteen meegedacht over hoe we de kruipruimte toegankelijk gingen houden.En daar kwam gelijk actie op.Ze waren mooi optijd en werkte lekker door.Zeker een aanrader als jij een vloer gestort wilt hebben!

Bekijk review

Brigitte

Dank voor het vloerenpakket! Zowel de mannen van het schuimbeton, vloerverwarming en de Anhydrietvloer waren allemaal een fijn team! Erg blij met jullie zaken te hebben gedaan!

Bekijk review