Onze diensten

Met onze 40 jaar ervaring zijn wij specialist in vloeren. Wij kunnen alle fasen opleveren van isolatie tot afwerkvloeren.

Beoordeeld met een 4.1 / 5

Meer informatie over onze diensten

Bij ABC Vloeren zetten we ons in om een breed scala aan vloerdiensten aan te bieden, met een bijzondere focus op het leveren en aanbrengen van diverse vloerlagen als een integraal pakket, bekend als het ABC Vloerenpakket. Naast dit complete pakket bieden we deze diensten ook afzonderlijk aan. Hieronder vindt u een overzicht van onze individuele diensten.

Dekvloeren

Dekvloeren op maat bij ABC Vloeren

Bij ABC Vloeren bieden we verschillende mogelijkheden op het gebied van dekvloeren, zoals zandcement, lichtgewicht zandcement en anhydriet dekvloeren. Door de juiste verhouding zand en cement voor dekvloer te gebruiken wordt een stevige dekvloer gecreëerd. Met verschillende toeslagmaterialen kunnen wij de eigenschappen zoals sterkte en droogtijd aanpassen aan uw wensen. Als alternatief voor zandcement bieden wij ook anhydriet dekvloeren aan. Anhydriet is een gipsgebonden dekvloer die wordt gekenmerkt door zijn zelfnivellerende eigenschappen, waardoor een egale basis ontstaat voor verdere afwerklagen.

Evaluatie: Indien nodig bezoekt ons team uw locatie om de ruimte en de ondergrond te evalueren. We kijken naar de grootte van de ruimte, het huidige vloertype, en eventuele specifieke eisen zoals vochtigheid en belasting.

Behoefteanalyse:
We luisteren naar uw wensen en voorkeuren. Wilt u vloerverwarming integreren? Heeft u een voorkeur voor een bepaald type afwerking? Deze vragen helpen ons de ideale dekvloer voor u te kiezen.

Advies op maat: Op basis van onze bevindingen doen we een aanbeveling voor het type dekvloer dat het beste bij uw situatie past, of dat nu een zandcement, lichtgewicht of anhydriet dekvloer is. Ons team evalueert uw ruimte en wensen, waarna we op basis van deze informatie een passend advies geven voor het optimale type dekvloer, zoals zandcement, lichtgewicht of anhydriet.

Ondergrond inspectie: Voor aanvang van onze werkzaamheden is een geschikte ondergrond essentieel. Deze dient schoon, droog en vlak te zijn. Als opdrachtgever bent u verantwoordelijk voor het egaliseren van eventuele oneffenheden. Een goede voorbereiding zorgt voor een optimaal eindresultaat van de nieuwe vloer.

Materiaalkeuze: Afhankelijk van het type dekvloer, selecteren we de juiste materialen en mengverhoudingen.

Veiligheid en netheid: We treffen voorzorgsmaatregelen om te zorgen dat uw eigendommen beschermd blijven tijdens het werk.

We inspecteren en egaliseren de ondergrond, kiezen zorgvuldig materialen voor de dekvloer en nemen voorzorgsmaatregelen om uw eigendommen te beschermen tijdens de werkzaamheden.

Deskundige aanleg: Onze vakmensen mengen en leggen de dekvloer volgens de specifieke richtlijnen van het gekozen materiaal.

Nauwkeurigheid: We zorgen ervoor dat de dekvloer gelijkmatig en op de juiste dikte wordt aangebracht. Dit is cruciaal voor zowel de duurzaamheid als de functionaliteit van de vloer.

Efficiëntie: Ons team werkt snel en zorgvuldig om overlast te minimaliseren en de installatie tijdig af te ronden.

Afwerking: Na het aanbrengen van de dekvloer strijken we deze direct glad en brengen we een specifieke textuur aan.

Kwaliteitscontrole: We voeren een grondige kwaliteitscontrole uit, waarbij we de vloer op onvolkomenheden inspecteren om te verzekeren dat deze aan alle kwaliteitsstandaarden voldoet.

Welke dekvloer past het beste bij mijn ruimte?

Bij ABC Vloeren bieden we diverse dekvloeren, zoals zandcement, lichtgewicht zandcement en anhydriet, elk met unieke voordelen voor uw ruimte. We starten met een gedetailleerde evaluatie van uw ruimte om de ideale dekvloer te selecteren die voldoet aan uw specifieke eisen. Een optimale voorbereiding van de ondergrond is cruciaal voor de installatie van uw nieuwe vloer. Als opdrachtgever bent u verantwoordelijk voor deze voorbereidende stappen. Voordat wij onze werkzaamheden starten, moet de ondergrond schoon, droog en vlak zijn. U of een door u ingeschakelde partij dient eventuele oneffenheden te egaliseren voor onze installatie. Een zorgvuldige voorbereiding garandeert het beste resultaat voor uw nieuwe vloer.

Ons team van vakmensen gebruikt geavanceerde technieken en materialen om de dekvloer met precisie en zorg aan te brengen. We zijn toegewijd aan efficiëntie in ons werk, met als doel de overlast voor u te minimaliseren en de installatie snel en soepel te laten verlopen. Na de installatie voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit om te verzekeren dat de vloer aan onze hoge standaarden voldoet. Kies voor ABC Vloeren en profiteer van de ideale dekvloer die aan al uw eisen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een offerte aan te vragen.

Reviews

Beoordeeld met een 4.1 / 5.0

René

Roy en zijn maat van ABC vloeren, hebben gisteren op 1 april, een werkelijk perfecte zand cement dekvloer aangebracht in Oterleek.22 m2 totaal, in de nieuwe uitbouw, keurig afgewerkt in een mum van tijd.. en schoon opgeleverd !Ik wou dat iedereen zo werkte...fijne gezellige jonge mannen, die van hun vak houden, dat merk je.Ga zo door mannen, de bouwsector wordt hier beter van, dank ! Service: Vloeren installeren

Bekijk review

Iwan

ABC Vloeren heeft bij ons de vloer geëgaliseerd en het lag er mooi strak in. De tegelzetter was er ook blij mee want mede daardoor was het een stuk gemakkelijker om de nieuwe vloertegels te leggen en het resultaat is prachtig. ABC heeft daarnaast als aannemer de mensen aangestuurd voor het sloopwerk van de oude tegelvloer en voor de aanleg van vloerverwarming. De opdracht is in zijn totaliteit goed uitgevoerd en zijn heel erg blij met het resultaat. Zij werken snel en hebben alles mooi strak gepland, binnen 4 dagen was de klus geklaard!

Bekijk review

Sjaak

Met een dikke Volvo FH kwamen de mannen de straat in gereden.Netjes voor gesteld en gingen gelijk aan het werk.De vloer ziet er prachtig uit en daarna alles netjes schoon gemaakt.Bedankt mannen voor deze geweldige service. Service: Vloeren installeren

Bekijk review

Wicher

ABC Vloeren heeft bij ons de vloer gestort! helemaal top, de mannen hebben passie voor hun vak, werkten zeer netjes, en waren keurig optijd op de afgesproken tijd, zeer beleefd en enthousiast! na de werkzaamheden werd alles netjes opgeruimd, kortom zeer tevreden. Service: Vloeren installeren

Bekijk review

Nick

Erg goeie service, er werd vrijwel meteen meegedacht over hoe we de kruipruimte toegankelijk gingen houden.En daar kwam gelijk actie op.Ze waren mooi optijd en werkte lekker door.Zeker een aanrader als jij een vloer gestort wilt hebben!

Bekijk review

Brigitte

Dank voor het vloerenpakket! Zowel de mannen van het schuimbeton, vloerverwarming en de Anhydrietvloer waren allemaal een fijn team! Erg blij met jullie zaken te hebben gedaan!

Bekijk review